Bohus Palace Panoramic

 

“Adevăratul succes înseamnă luxul de a avea posibilitatea să alegi tu unde iţi petreci timpul. Şi atunci când o faci, să şti că ai ales ceea ce trebuie şi se potriveşte standardelor tale!”- Anonim

GB Apartments, îşi  tratează clienţii cu nobleţe şi perfecţiune îmbinând într-un mod armonios şi imperios modernul cu clasic. Aşadar a pregătit special pentru dumneavoastră un apartament inedit, Bohus Palace Panoramic, cu o suprafaţă totală de 259 mp într-o clădire unicat în Arad, cu deosebită importanţă istorică, Palatul Bohuş. Clădire de referinţă a Aradului, fidelă stilului arhitectural Secession, construită la cererea baronului Bohuş.

Bohus Palace Panoramic este situat vis-a-vis de Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad, la trei minute de Primăria Municipiului Arad şi aduce un plus de inedit prin panorama oraşului din orice apartament şi designul aparte plus elemente de décor din familia Bohuş. Este compus din 4 apartamente: Executive Suit, Academic Suit, Eclectic Suit şi Grand Suit, fiecare amenajat diferit, pentru a flata şi cele mai pretenţiose sau tinereşti gusturi şi a transforma fiecare vizită într-un lux accesibil.