În ultimii ani în România a prins teren un nou concept de cazare: cazarea în regim hotelier.Acum putem afirma că oferim şi noi servicii la nivel european .Ce a făcut ca acest concept să prindă amploare, a fost numărul mare de turişti care veneau în România si obişnuiţi fiind cu alte unităţi de cazare decat cele tradiţionale,hoteluri şi pensiuni,solicitau şi varianta accesibilă şi avantajoasă de cazare în regim hotelier.

De ce cazarea în regim hotelier este de departe o opţiune ideală?

► O unitate de cazare în regim hotelier este mai accesibilă ca preţ decât un hotel şi astfel se pot economisi bani

► Imbină perfect luxul cu confortul de acasă, plus oferă mai multă intimitate decât cazarea tradiţională.

► Grupurile de turişti pot opta pentru cazarea la comun în condiţii de maxim confort.

► Turiştii se pot caza în zona care face obiectul vizitei lor.

  

Şi acum să vorbim despre frumosul oraş de pe Mureş, Arad !Dacă drumurile tale ca şi turist te aduc în Arad, te provocăm să încerci varianta de cazare în regim hotelier propusă de GB Apartments !

Astfel, te poţi bucura de experienţe memorabile în locaţii inedite şi centrale. Am pregătit pentru tine apartamente unice în Arad, unde luxul şi confortul sunt cuvintele definitorii pentru GB Apartments.

Toate apartamentele au un design deosebit,cu mobilă din secolul XVIII recondiţionată,Dotari de 5 stele şi servicii ireproşabile atent gândite pentru a satisface şi cele mai pretenţioase gusturi şi cerinţe.Menţionăm de exemplu transportul personalizat de la aeroport pana la locaţie.

Mai multe detalii gaseşti pe site-ul nostru: www.gbapartments.ro

Dacă te-am convins de cazarea în regim hotelier şi de beneficiile acesteia rezervă acum apartamentul dorit si noi te asigurăm ca vei beneficia de experienţe memorabile în Arad !